OVER MIJ

Klantgericht in vastgoed

Mijn naam is Michel Bruijn. Ik ben een enthousiaste, klantgerichte vastgoedspecialist. Actief in de publieke en de private sector, en met ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk in de omgeving van Alkmaar en Amsterdam (Noord-Holland).

Ik startte mijn loopbaan als junior projectmanager en groeide door tot projectmanager en ontwikkelaar in de vastgoedsector. In die managementfunctie merkte ik dat ik het inhoudelijke aspect van het vak begon te missen. Ik wilde dichter bij de klant staan, me meer richten op de commerciƫle, creatieve kant van het proces. Daarom ben ik als zelfstandige gestart. Het geeft me voldoening als ik verkoop- en klantprocessen goed inricht en optimaliseer. Uiteindelijk levert dat voor alle partijen meer op.

Klantgericht, georganiseerd, procesmatig en sociaal, dat zijn sterke kanten. Mijn meerwaarde zit ook in mijn brede ervaring als projectmanager. Daardoor overzie ik het totaalplaatje: de prioriteiten, de belangen en de communicatielijnen. En ben ik in alle fasen inzetbaar: van initiatief tot oplevering (en after sales).

 

Schakel me in Download mijn cv